Showbiz

Familjarët e viktimave të festivalit “Astroworld” refuzojnë ofertën e Travis Scottit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Familjet e gjysmës së viktimave të festivalit të Travis Scottit, “Astroworld”, e kanë refuzuar ofertën e reperit për t’i paguar shpenzimet e funeralit.

Disa ditë pas tragjedisë e cila ndodhi muajin e kaluar në mesin e turmës së koncertit të Travisit dhe mikut të tij, Drake, ku mbetën të vdekur 10 njerëz dhe qindra të tjerë të lënduar, reperi u ofrua për t’i marrë përsipër të gjitha shpenzimet e funeralit të viktimave. Sidoqoftë, revista “Rolling Stone” ka bërë të ditur se familjet e pesë personave që kanë humbur jetën në këtë tragjedi, nuk e kanë pranuar ofertën e Scottit.