Showbiz

Emisioni special “Jonas Brothers Family Roast” së shpejti në Netflix

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Yjet e hitit “Sucker”, vëllezërit Nick, Joe dhe Kevin Jonas, do të kritikohen me shaka nga personalitetet e famshme, si Pete Davidson, Niall Horan, Gabriel Iglesias, John Legend, Lilly Singh dhe Jack Whitehall, në shou e ardhshëm që e mban titullin “Jonas Brothers Family Roast”, derisa aktori i emisionit “Saturday Night Live”, Kenan Thompson, do të shërbejë në rolin e prezantuesit të kësaj ngjarjeje.

Përmes një videoje paralajmëruese, Nick Jonas tha: “Tung, ne jemi vëllezërit Jonas dhe e kemi një paralajmërim emocionues për të gjithë ju.