Showbiz

Ditëlindja e 75-të e të ndjerit David Bowie do të shënohet me disa lansime të reja

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Vitin e ardhshëm, mbikëqyrësit e pasurisë së yllit të ndjerë të muzikës, David Bowie, do ta lansojnë një album postmortum dhe disa produkte tjera, për ta shënuar ditëlindjen e 75-të të legjendës së muzikës.

Ylli i hitit “Suffragette City” vdiq në vitin 2016, dy ditë para ditëlindjes së 69-të, pas një beteje private me sëmundjen e kancerit. Më 8 janar të vitit 2022, ai do ta shënonte 75-vjetorin e lindjes.