Showbiz

ITZY rikthehet me këngën “Loco”

 

Grupi i vajzave të muzikës K-pop ITZY ka bërë kthimin e tyre të shumëpritur me këngën e re “Loco”.

"Loco" u shkrua dhe u kompozua nga grupi i produksionit të Koresë së Jugut “Galactika”, i cili gjithashtu punoi në këngën e suksesshme të ITZY të 2020-s "Ëannabe". Kënga e re, e cila gjithashtu u publikua së bashku me një videoklip, hap albumin e parë të parë të plotë të tyre "Crazy In Love".