Showbiz

Dukja e yjeve në ngjarjen e sivjetme “Met Gala”

 

Me një turmë protestuesish të lëvizjes “Black Lives Matter” jashtë objektit dhe rregullave të sigurisë dhe vaksinimit brenda, u mbajt ngjarja e shumëpritur e modës “Met Gala” në qytetin e New Yorkut.

Gala mbrëmja e cila zakonisht mbahet në të hënën e parë të muajit maj, ishte anuluar në vitin 2020 për shkak të pandemisë COVID-19 dhe për të njëjtën arsye ishte ricaktuar për këtë vit.