Showbiz

Rihanna heq dorë nga padia ndaj të atit

 

Rihanna ka hequr dorë nga padia ndaj babait të saj, vetëm disa javë para se ata të takoheshin në gjykatë.

Këngëtarja e famshme amerikane kishte akuzuar babain, Ronald Fenty, se ka shfrytëzuar emrin e saj për të përfituar kompania e tij e reklamave, dhe e paditi atë në vitin 2019 për reklama të rreme dhe shkelje të privatësisë.