Showbiz

West po përhap thashetheme se është pajtuar me Kardashianin për marketing

 

Kim Kardashian dhe Kaney West nuk janë më bashkë, por po “luajnë” një lojë të fortë marketingu, raporton Page Six.

Sipas këtij mediumi, ish-bashkëshortët po i përhapin këto thashetheme dhe po ngrenë dyshime se janë pajtuar në një përpjekje për të rritur shitjet e albumit “Donda” më shumë se ato të albumit të Drake.