Showbiz

Bob Dylan mohon ta ketë abuzuar seksualisht një grua kur ajo ishte 12-vjeçare

 

Bob Dylan po paditet nga një grua e cila thotë se kantautori i njohur amerikan e ka abuzuar seksualisht në vitin 1965, kur ajo ishte vetëm 12-vjeçare.

Sipas padisë ligjore, gruaja në fjalë e cila tani është 68-vjeçare dhe në dokumentet gjyqësore është prezantuar me inicialet, J.C, spekulon se ylli i muzikës rok e ka shfrytëzuar statusin e tij si muzikant i famshëm për ta fituar besimin e saj dhe për t’i dhënë alkool dhe droga, e më pas e ka abuzuar seksualisht disa herë.