Showbiz

Ludacris është bërë baba për herë të pestë

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Reperi dhe aktori i njohur amerikan, Ludacris dhe bashkëshortja e tij Eudoxie Bridges, e kanë konfirmuar lajmin e ardhjes në jetë të fëmijës së porsalindur, Chance Oyali Bridges.

Së bashku çifti e ka edhe një vajzë pesë vjeçare të quajtur, Cadence.