Showbiz

Bateristi i “Rolling Stones” do të mungojë në turneun e ardhshëm të grupit

Foto: AP
 

Bateristi i grupit të famshëm “Rolling Stones”, Charlie Watts do të mungojë në turneun e radhës të “No Filter” të bendit, i cili do të zhvillohet nëpër Amerikën Veriore.

Lajmi për mungesën e tij në turne ka ardhur pak pasi Watts kishte mbushur 80 vjet dhe i ishte nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale për shkak të një problemi shëndetësor i cili nuk është bërë i ditur.