Showbiz

Camila Cabello, një hirushe më moderne

 

Trileri i parë i filmit “Cinderella”, që është ripërpunimi i fundit i përrallës klasike, e sjell princeshën e portretizuar nga këngëtarja dhe aktorja Camila Cabello, në një version krejt tjetër, të asaj që nuk është në kërkim të princit.

Në filmin e ri gruaja e re ëndërron që ta ndërtojë perandorinë e saj të modës, në një kohë kur gratë supozohet që të mendojnë vetëm për martesë.