Showbiz

“Old” është trileri i fundit i regjisorit të famshëm M. Night Shyamalan

 

M. Night Shyamalan thotë se ambienti i plazhit ku është xhiruar filmi “Old”, e bënë atë ndryshe nga projektet e tij të kaluara.

Regjisori i njohur shquhet për filma të tillë si, “The Sixth Sense” dhe “The Village”, por ai thotë se i vjen mirë që është larguar nga xhirimet në qendra qytetesh të ndryshme, për realizimin e filmit të tij të fundit i cili fokusohet në një grup të njerëzve të cilët shumë shpejtë plaken, teksa mbesin të ngujuar në një plazh misterioz. Çifti i martuar, Guy dhe Prisca, udhëtojnë në një resor tropikal me dy fëmijët e tyre të vegjël, Maddox dhe Trent, për t’i bërë pushimet e fundit si familje para se të shkurorëzohen. Atje ata takohen me disa familje tjera dhe së bashku përfundojnë në një plazh të bukur e të izoluar. Por shumë shpejtë ata e kuptojnë se gjenden në një vend misterioz, që ua merr jetën një nga një dhe ata nuk kanë se si të largohen.