Showbiz

Camila Cabello e sjellë një version krejt ndryshe të Hirushes në filmin e ri “Cinderella”

 

Në trailerin e parë të lansuar për filmin “Cinderella”, që është ripërpunimi i fundit i përrallës klasike për ekran të madh, version i princeshës së portretizuar nga këngëtarja dhe aktorjaama, Camila Cabello, nuk është në kërkim të princit sharmant siç njihet nga tregimi i famshëm.

Në fakt, kjo grua e re ëndërron ta ndërtojë perandorinë e saj të modës, në një kohë kur gratë supozohet të mendojnë vetëm për martesë.