Showbiz

Koreani që qëndron prapa efekteve speciale të apokalipsit me zombi

 

Hwang Hyo-kyun “mashtron” njerëzit për të jetuar. Sa më shumë që audienca e vëren punën e tij, do të thotë se aq keq e ka kryer punën.

"Fakti që ne mund të bëjmë që një audiencë të bindet nga realizmi i ngjarjes dhe të përqendrohet në të... (kjo) është ajo që i bën efektet speciale kaq interesante", tha ai.