Showbiz

“The Kissing Booth 3” rikthehet në Netflix

 

Tashmë është publikuar traileri i vazhdimit të radhës së komedisë romantike, “The Kissing Booth 3”, me ç’rast kryepersonazhet Elle, Noah dhe Lee, e huazojnë shtëpinë e pushimeve të prindërve të tyre për të organizuar një ndejë verore me shoqëri, që njëkohësisht do të jetë hera e fundit që tre do të jenë së bashku.

Elle e cila sapo ka diplomuar nga shkolla e mesme, ndihet në presion për të vendosur se ku dëshiron t’i vazhdojë studimet tutje, në Harvard me të dashurin e saj Noah, apo në UC Barkley me mikun e saj të ngushtë Lee.