Showbiz

Prejardhja kosovare në fokus të intervistës së Dua Lipës për revistën “Vanity Fair”

 

Sensacioni i fundit në skenën botërore të muzikës pop, Dua Lipa, e ka hijeshuar ballinën e numrit të ri të revistës “Vanity Fair”.

Me një set elegant të fotografive të përfshira në këtë revistë, Lipa e ka dhënë edhe një intervistë ekskluzive ku ka folur për tema të shumta, përfshirë këtu prejardhjen nga Kosova dhe vitet e hershme të jetës në Prishtinë.