Showbiz

Peirce Brosnan i propozoi dy aktorë për portretizimin e James Bondit të ardhshëm

 

Aktori i njohur irlandez, Pierce Brosnan, e ka dhënë mendimin e tij rreth asaj se kush mendon se duhet ta portretizojë James Bonin në të ardhmen.

Ish-agjenti 007 i ka emëruar aktorët, Tom Hardy dhe Idris Elba, si të përshtatshëm për ta luajtur këtë rol.