Showbiz

Meghan Markle e ka publikuar librin për fëmijë “The Bench”

 

Dukesha e Sussexit e ka pranuar se djali i saj 2-vjeçar, Archie, tashmë e gëzon një dashuri të pangopur për librat.

39-vjeçarja Markle së fundmi ka treguar se djali i saj dhe princit Harry, është adhurues i madh i librit të saj të ri me fotografi, “The Bench”, i cili është inspiruar nga raporti i veçantë i bashkëshortit të saj me të birin.