Showbiz

David Guetta shet këngët e tij për një shumë 9-shifrore

Foto: Reuters
 

David Guetta, producent prapa hiteve si “Titanium”, “I Got A Feeling” dhe “Hey Mama”, i ka shitur katalogun e tij kompanisë Warner Music për një shumë prej nëntë shifrash.

Ylli francez bëri rreth 100 milion dollarë në marrëveshje, i cili gjithashtu mbulon regjistrimet e tij të ardhshme, i thanë burime BBC-së.