Showbiz

“Die in a Gunfight” filmi i ri i zhanrit romancë dhe krim

 

Studioja “Lionsgate” gjendet prapa filmit të ri romantik dhe kriminalistik, “Die in a Gunfight”.

Filmi i ardhshëm amerikan i realizuar nga regjisori Collin Schifflim, në rolet kryesore i sjell aktorët, Diego Boneta dhe Alexandra Daddario. Madje nga kritikët, ky projekt është krahasuar me një version të përditësuar të veprës klasike të William Shakespeare, “Romeo and Juliet”.