Showbiz

Armie Hammer është regjistruar në një qendër rehabilituese

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori kontrovers, Armie Hammer, besohet se është regjistruar në një qendër rehabilituese.

Yll i filmit “Call Me By Your Name” po kërkon ndihmë për trajtimin e varësisë nga droga, alkooli dhe seksi, në një qendër rehabilituese në Orlando të Floridas. Kështu ka raportuar revista “Vanity Fair”.