Showbiz

Revista “Maxim” shpall Teyana Taylorin si gruan më seksi në botë

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Teyana Taylor është bërë afrikano-amerikania e parë e shpallur “Gruaja më seksi në botë”, nga revista “Maxim”.

Këngëtarja dhe aktorja 30-vjeçare e shfrytëzoi rrjetin social Instagram për ta shprehur entuziazmin e saj për faktin se ka arritur ta dominojë listën e 100 grave më seksi të botës, duke qenë vetvetja.