Showbiz

Hugh Jackman protagonist i filmit fantastiko-shkencor “Reminiscence”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

“Reminiscence” titullohet filmi i ardhshëm amerikan i cili i takon zhanrit fantastiko-shkencor dhe e shënon debutimin regjisorial të Lisa Joy.

Ngjarja e tij fokusohet në historinë e Nicolas “Nick” Bannister, një veteran lufte i thyer dhe i vetmuar i cili jeton në Miami dhe është ekspert në një profesion të rrezikshëm. Ai u ofron klientëve të tij mundësinë për t’i rijetuar çfarëdo kujtime që ata dëshirojnë. Por jeta e tij ndryshon kur ai e takon një grua misterioze të quajtur, Mae. Ajo që fillon si një raport i thjeshtë, shndërrohet në një dashuri pasiononte mes tyre. Por kur kujtimet e një klienti tjetër e përfshijnë Maen në disa krime të dhunshme, Nick detyrohet të thellohet në botën e errët të së kaluarës, për ta zbuluar të vërtetën për gruan me të cilën ka rënë në dashuri.