Showbiz

“The Tomorrow War” filmi i ri i yllit Chris Pratt

 

Publiku më në fund pati mundësi t’i shohë sekuencat e para të filmit të ardhshëm me buxhet të lartë, “The Tomorrow War”, i cili vjen me regji të regjisorit Chris McKay dhe ku protagonistin e luan aktorit i njohur hollywoodian, Chris Pratt. Ai njëkohësisht vjen në rolin e producentit të këtij projekti.

Në film, Pratt bëhet pjesë e një lufte ku ai duhet të shkojë në të ardhmen dhe të luftojë me jashtëtokësorët që e kanë pushtuar tokën. Kështu, fati i botën varet nga aftësitë e një burri për t’u ballafaquar me fantazmat e së kaluarës së tij. Tridhjetë vjet në të ardhmen, njerëzimit po i vjen fundi, prandaj për t’i luftuar alienët, disa shkencëtarë e gjejnë një mënyrë për të dërguar ushtarë nga e kaluara në të ardhmen, për të luftuar në këtë luftë të vështirë dhe të rrezikshme.