Showbiz

Me gjithë marrëveshjen me Amazonin, James Bond vazhdon të shfaqet në kinema

 

Filmat e ardhshëm të James Bondit do të vazhdojnë së shfaquri në kinema, pavarësisht marrëveshjes së Amazonit për ta blerë studion e filmave, që është bashkëpronare e të drejtave të “007”.

Gjiganti teknologji ka blerë gjatë kësaj jave kompaninë mediale “MGM”, për një shumë prej 8.45 miliardë dollarësh. Producentët e Bondit, Barbara Broccoli dhe Michael G Wilson, kanë theksuar se marrëveshja nuk nënkuptonte se filmi i agjentit të famshëm 007 do të ishte vetëm në shërbim të Amazonit.