Showbiz

Brad Pitt merr kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve pas një beteje të gjatë gjyqësore

 

Pas një beteje gjyqësore prej 5 vjetësh, Brad Pitt e ka fituar betejën për kujdestarinë e fëmijëve me ish- bashkëshorten e tij, Angelina Jolie.

Mediat amerikane raportojnë të enjen, se gjykatësi John Ouderkik vendosi që kujdestaria për 5 fëmijët e mitur të Brad Pittit dhe Angelina Joliet të ndahet 50 - 50, ndërsa vendimi nuk vlen për djalin e tyre 19-vjeçar, Madoxx.