Showbiz

Kim Kardashian paditet nga shtatë ish-punëtorë të saj

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Një padi ligjore e ngritur në Gjykatën Supreme të Los Angelesit nga shtatë ish-punëtorë Kim Kardashianit, të cilët kishin punuar në shtëpinë e saj në “Hiden Hills”, pretendon se ylli televiziv i ka shkelur ligjet e punës në Kaliforni.

Andrew Ramirez, vëllai i tij Christopher Ramirez, dhe i biri Andrew Ramirez Jr. së bashku me Aron Cabrea, Rene Ernesto Flores, Jesse Fernandez dhe Robert Araiza, të cilët kishin punuar në këtë pronë si kopshtarë dhe staf mirëmbajtjeje, pretendojnë se Kardashian ka bërë mashtrime financiare duke mos paguar tatim për pagat e tyre.