Showbiz

“Eurovisioni” rikthehet pavarësisht pandemisë

 

Delegacionet kombëtare që po udhëtojnë për në qytetin holandez të Rotterdamit duhet t’u përmbahen masave strikte kundër pandemisë, kurse me mijëra adhurues janë lejuar të marrin pjesë në ushtrime. Dy gjysmëfinalet dhe finalja duhet të kalojnë nëpër procesin e testimit, për t’u siguruar se nuk do të bartet virusi

Gara evropiane e këngës “Eurovision Song Contest”, që ishte anuluar vitin e kaluar për shkak të pandemisë COVID-19, po rikthehet këtë vit me muzikë dhe melodrama.

Delegacionet kombëtare që po udhëtojnë për në qytetin holandez të Rotterdamit duhet që t’u përmbahen masave strikte kundër pandemisë, kurse me mijëra adhuruesve tanimë u është lejuar pjesëmarrja në ushtrime. Ata që marrin pjesë si spektatorë në dy gjysmëfinalet dhe natën e finales së madhe do të duhet që të kalojnë nëpër procesin e testimit, për t’u siguruar se nuk do të ketë përhapje të virusit.