Showbiz

Ben Affleck uron ish-bashkëshorten për Ditën e Nënës

 

Ben Affleck ka nderuar Jennifer Garner në Ditën e Nënës.

Të dielën, aktori 48-vjeçar ka ndarë urim të veçantë për ish-bashkëshorten e tij, me të cilën ka tre fëmijë, dy vajza, Violeten 15-vjeçare, Serafinën 12-vjeçare dhe një djalë të quajtur Sam i cili është 9-vjeçar.