Showbiz

“Llapi” tregon sa kilogramë ka humbur

 

Mbipesha konsiderohet problem global të cilin e vuajnë gjenerata të ndryshme në botë. Ky kompleks është edhe më i shprehur te personazhet publike të cilat prioritet e kanë edhe dukjen.

Disa nuk arrijnë asnjëherë të arrijnë rezultatet e dëshiruara, derisa për disa të tjerë, disiplina në dietë dhe palestër është parësore.