Showbiz

Një foto e rrallë familjare e Beyonce, Jay-Z dhe fëmijëve të tyre publikohet në internet

Një foto e rrallë familjare e Beyonce, Jay-Z dhe fëmijëve të tyre publikohet në internet
 

Një foto e familjes Carter, e cila tregon se sa është rritur nëntëvjeçarja Blue Ivy, por edhe binjakët trevjeçarë Rumi dhe Sir, u publikua nga floktari i vjetër i Beyonce, Neil Farinah.

"Blu do të jetë së shpejti më e gjatë se Beyonce. Binjakët duken sikur ishin gjashtë muajsh dje. Kjo është hera e parë që shoh fëmijët e tyre. Ku... ecën binjakët? Blu është fjalë për fjalë një motër e madhe. As që e dija që kishin binjakë. Kjo është e pamundur”, janë disa nga komentet e fansave të befasuar.