Showbiz

Gjykata hodhi poshtë padinë kundër Michael Jacksonit për abuzim seksual

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Familja e mbretit të ndjerë të muzikës pop, Michael Jackson, e kanë shënuar një fitore ligjore teksa e kanë bindur një gjykatës që ta hedhë poshtë padinë e Wade Robsonit për abuzim seksual.

Valltari dhe koreografi Wade Robson në vitin 2013 ngriti padi kundër Jacksonit, duke pretenduar se ylli i ndjerë i muzikës e kishte abuzuar seksualisht kur ai ishte i mitur.