Showbiz

Sia shpallet “regjisorja më e keqe” për filmin e saj

Foto: AP
 

Këngëtarja Sia është shpallur “regjisorja më e keqe” për filmin e saj debutues në Razzies - çmimet për filmat më të këqij të vitit.

“Music”, filmi i saj fitoi tri çmime “Golden Raspberry”, përfshirë atë për aktoren më të keqe për Kate Hudson dhe aktoren më të keqe mbështetëse për Maddie Ziegler.