Showbiz

Emilia Clarke në bisedime për t’u bërë pjesë e serialit “Secret Invasion”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Sipas revistës “Variety”, aktorja Emilia Clarke është në fund të negociatave për t’u bërë pjesë e serialit të ardhshëm, “Secret Invasion”, i cili bazohet në librat komik “Marvel” dhe do të transmetohet në platformën “Disney +”.

Ky projekt lidhet me krijesat e njohura si Skrulls të cilët për herë të parë i kemi parë tek filmi “Captain Marvel”, dhe në të përfshihen aktorët Samuel L. Jackson dhe Ben Mendelsohn të cilët do t’i përsërisin rolet e tyre nga filmat e kaluar.