Showbiz

Aktorja Carrie-Ann Moss ka folur për stereotipet e moshës në Hollywood

Aktorja Carrie-Ann Moss ka folur për stereotipet e moshës në Hollywood
Foto: AP/Associated Press
 

Carrie-Ann Moss ka bërë të ditur se vetëm një ditë pas ditëlindjes së saj të 40-të, asaj i ishte ofruar një rol i gjyshes në një projekt filmik.

Ylli i filmave “Matrix” e cila është 53-vjeçare, në një intervistë të fundit ka folur hapur për moshën dhe pritshmëritë në Hollywood, si dhe ka diskutuar për pritja psikotike që gratë duhet t’iu nënshtrohen operacioneve dhe intervenimeve të ndryshme në fytyrë, vetëm për t’i siguruar rolet më të mira.