Showbiz

Ceremonia “Oscar” këtë vit ngjason me një projekt kinematografik

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Me planin gjithnjë në zhvillim për t’i bërë shikuesit ta pëlqejnë serish ceremoninë “Oscar”, organizatorët e këtij edicioni shpresojnë ta kthejnë konceptin e shfaqjes së çmimeve në mënyrën më glamuroze që është e mundur.

Prandaj, bëhuni gati për përfundimin e një sezoni kaotik të shpërblimeve të ndikuar dukshëm nga pandemia, me mbajtjen e një ceremonie kryesisht fizike të ndarjes së çmimeve akademike, e cila zë vend në fund të këtij muaji dhe do të ngjasojë me një film të vërtetë, ndryshe nga ngjarjet virtuale që janë mbajtur gjatë vitit të fundit.