Showbiz

Jude Law në rolin e kapiten Grremçit të “Peter Panit”

 

Aktori Jude Law është parë i veshur si personazhi kapiten Grremçi, pas fillimit të punës së tij në versionin më të fundit të filmit aksion të “Peter Pan and Wendy”.

Aktori 48-vjeçar kishte në dorë një maskë fytyre gjersa po drejtohej në sheshxhirim në Vancouver me veshjen e tij prej pirati, për ta marrë rolin e të ligut në përrallën ikonike. Jude është aktori më i fundit në radhën e gjatë të yjeve që e kanë portretizuar piratin legjendar të romanit klasik nga J.M. Barrie dhe ndjek hapat e Jason Isaacsit, Dustin Hoffmanit dhe Garrett Hedlundit.