Showbiz

Harry dhe Meghani “të infektuar” nga fenomeni Kardashian, do të shfaqen në Netflix

Harry dhe Meghani “të infektuar” nga fenomeni Kardashian, do të shfaqen në Netflix
 

Princ Harry dhe Meghan Markle nënshkruan një kontratë 150 milionë dollarëshe me platformën Netflix për të dokumentuar aktivitetet e tyre filantropike dhe të bamirësisë.

Projekti i parë është thuajse gati dhe titullohet “Heart of Invictus”. Dokumentari me disa seri që do të trajtojë garën e veçantë “Invictus Games”, e themeluar në vitin 2014 e që ka për qëllim të ndihmojë veteranët e luftës që vuajnë ende pasojat fizike dhe psikologjike.