Showbiz

Marc Anthony dhe Ben Affleck e lavdëruan Jennifer Lopezin për etikën e punës

 

Pas një karrierë 30-vjeçare si valltare, aktore, këngëtare dhe afariste, Jennifer Lopez jo vetëm që po e jeton ëndrrën e saj por edhe është në formën më të mirë të jetës.

51-vjeçarja Lopez e hijeshon ballinën e numrit më të ri të revistës “InStyle”, ku përfshihet edhe një artikull ekskluziv i cili fokusohet në punën dhe karrierën e saj. Pjesë e artikullit të titulluar “Jennifer Lopez in Her Own Words (and Everyone Else’s)”, janë edhe ish i fejuari i yllit JLo, Ben Affleck dhe ish-bashkëshorti i saj, Marc Anthony, të cilët folën për karrierën e saj të suksesshme dhe e lavdëruan për etikën e mrekullueshme të punës.