Showbiz

Chris Rock dhe Samuel L. Jackson protagonistë të filmit “Spiral: From the Book of Saw”

 

Më në fund publiku ka mundësi t’i shoh sekuencat e para të filmit të zhanrit triler, “Spiral: From the Book of Saw”.

Projekti i ardhshëm, që është vazhdimi i nëntë në serinë e filmave të famshëm për publikun, “Saw”, i bënë bashkë në ekran yjet e hollywoodit Chris Rock, Samuel L. Jackson dhe Max Minghella.