Showbiz

Billie Eilish ka siguruar urdhër ndalesë pesë vjeçare ndaj përndjekësit të saj

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i hitit “Bad Guy”, Billie Eilish, e ka siguruar një urdhër ndalesë pesë vjeçare kundër përndjekësit të saj, John Hearle, i cili po qëndronte jashtë shtëpisë së familjes së këngëtares në Los Angeles.

Eilish deklaron se Hearle e kishte kaluar disa herë gardhin e shtëpisë duke e cenuar privatësinë e familjes së saj, si dhe i kishte bërë gjestin kërcënues “të prerjes së fytit”.