Showbiz

“Comic-Con” këtë vit organizohet në formatin virtual

“Comic-Con” këtë vit organizohet në formatin virtual
 

Ngjarja madhore e San Diegos, “Comic-Con”, është anuluar për herë të dytë në 50 vjetët e historisë së saj, dhe tani do të zhvillohet online. Kjo për shkak të pandemisë së vazhdueshme të koronavirusit.

E njohur si një ngjarje e rëndësishme e showbizit, e cila i mbledh në një vend të gjithë adhuruesit e librave komikë, dhe tradicionalisht ndiqet nga më shumë se 167.000 njerëz, “Comic-Con” këtë vit vjen me disa ndryshime në mënyrën e organizimit, duke u mbajtur në formatin virtual nga 23 deri më 25 korrik.