Showbiz

Bebe Rexha paralajmëron këngën e re në mënyrë të veçantë

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Bebe Rexha po i shfrytëzon rrjetet sociale për ta paralajmëruar lansimin e këngës së re me titull, “Sacrifice”.

Dhe këngëtarja me prejardhje shqiptare e ka zgjedhur një mënyrë mjaft të mirë dhe inovative për ta bërë këtë.