Showbiz

Julia Roberts dhe George Clooney pjesë e një komedie të re romantike

Julia Roberts dhe George Clooney pjesë e një komedie të re romantike
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorët George Clooney dhe Julia Roberts po bëhen bashkë për një film të ri, të titulluar “Ticket To Paradise”.

Komedia romantike e cila vjen me regji të Ol Parkerit, i sjell aktorët e filmave “Ocean’s Eleven” duke e portretizuar një çift të shkurorëzuar i cili udhëton drejt Balit, për ta ndaluar vajzën e tyre të martohet.