Showbiz

Rrëzohen akuzat për ngasje në gjendje të dehur ndaj Bruce Springsteenit

Rrëzohen akuzat për ngasje në gjendje të dehur ndaj Bruce Springsteenit
 

Qeveria i ka hedhur poshtë të enjten akuzat e ngritura ndaj Bruce Springsteenit për ngasje në gjendje të dehur dhe të pakujdesshme, duke bërë të ditur se niveli i alkoolit në gjakun e rokerit të njohur ishte aq i ulët saqë nuk i ka justifikuar akuzat.

Ndërkaq Springsteen është shpallur fajtor për akuzën e tretë lidhur me konsumimin e alkoolit në një hapësirë të mbyllur, në Gateway National Recreation Area.