Showbiz

“Daft Punk” është ndarë

“Daft Punk” është ndarë
Foto: AP/Associated Press
 

Dyshja e njohur e muzikës elektronike, “Daft Punk”, emrat e vërtetë të së cilëve janë, Thomas Bangalter dhe Guy-Manuel de Homem-Christo, përmes një videoje dramatike me titull “Epilogue”, e kanë bërë të ditur lajmin se po ndahen.

Në këtë video, dy anëtarët e grupit të njohur francez i cili konsiderohet një prej grupeve më me ndikim të dekadës së fundit, shihen në stilin e tyre të veshjes me helmetat unike në kohë duke ecur në shkretëtirë, para se njëri prej tyre të ndalojë në mes të rrugës ku edhe eksplodon, duke e lënë anëtarin tjetër të vetëm për ta vazhduar rrugëtimin e tij.