Showbiz

Woody Alleni i acaruar me dokumentarin “Allen v. Farrow”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Regjisori 85-vjeçar me famë botërore, Woody Allen dhe bashkëshortja e tij, Soon-Yi Previn, e kanë kritikuar ashpër dokumentarin e kanalit HBO, “Allen v. Farrow”, i cili i shtjellon akuzat e Dylan Farrowit ndaj babait të saj adoptues. Ajo e akuzon Allenin për abuzim seksual kur ishte ende fëmijë.

Dhe në reagimin e tij, regjisori veteran këmbëngul se producentët e këtij projekti nuk kanë qenë të interesuar ta tregojnë të vërtetën.