Showbiz

Shtyhen xhirimet e filmit “Mission: Impossible 8”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Vazhdimi i shtatë dhe i tetë i filmit “Mission: Impossible”, më nuk do të xhirohen në të njëjtën kohë.

Kështu kanë bërë të ditur disa burime.