Showbiz

Munn e shqetësuar për sulmet ndaj aziatiko-amerikanëve

Munn e shqetësuar për sulmet ndaj aziatiko-amerikanëve
 

Aktorja hollivudiane Olivia Munn ka thënë se sulmet ndaj aziatiko-amerikanëve janë kthyer në diçka normale.

“Mendoj se është kushtëzim i komunitetit tonë, i njerëzve tanë. Ne kemi qenë të kushtëzuar të jemi pakica model, dhe për disa arsye, ekziston edhe kjo ... mënyrë e funksionimit në shoqërinë tonë ... që na është dukur se është në rregull për të rrahur një person aziatik dhe ne, mendoj, kolektivisht jemi mësuar me këtë ose të paktën të moshuarit tanë”, ka thënë ajo.