Showbiz

“Fenty” i Rihannas drejtë mbylljes

 

Grupi i produkteve luksoze LVMH dhe këngëtarja Rihanna kanë rënë dakord të mbyllin brendin e saj të modës “Fenty” pas më pak se dy vjet prodhim.

Sidoqoftë, linja e të brendshmeve “Savage X Fenty” do të vazhdojë, ashtu si linjat e kozmetikës “Fenty Beauty” dhe “Fenty Skin”.